Megakadályozza a rákos áttétek kialakulását, csökkenti a fájdalmat és hosszabb élettartam lehetőségét nyújtja.

A ganoderma a Polyporaceae gombák családjába tartozik, és fogyasztását hatékony rákkezelési módszerként tartják számon Japánban, Kínában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Oroszországban és Skóciában.

Különböző országokban több szakorvos is a legmodernebb tudományos berendezésekkel végzett klinikai teszteket, például: Prof. Ta-cheng, Tajvani Nemzeti Egyetem Orvosi Kollégiuma; Prof. Cheng Hui-hua és Prof. Tung Uic-hi, Taipei Orvostudományi Főiskola; A kísérleti eredmények azt bizonyították, hogy a ganoderma hatékony a rák kezelésében.

A kutatási jelentések alapján a ganoderma a következő szempontok alapján bizonyult eredményesnek a rák kezelésében:
-A ganoderma rákkal szembeni hatóanyagai a poliszacharidok és a szerves germánium.
-A hatékonysága az összetevők összeadódó hatásának köszönhető. Külön-külön alkalmazva nem volna elérhető a kívánt hatás.
-Javítja az állóképességet, erősíti az immunrendszert és korlátozza a rák szervezeten belüli terjedését.
-A műtétet követően az alábbi rákbetegségben szenvedő pácienseken segíthet: nyelőcsőrák, gyomorrák, emlőtumor, bél-  és méhdaganat.
-Megszüntetheti a rák által okozott hasi folyadékgyülemet (ascitest), javítja az étvágyat és megkíméli a beteget a rák késői stádiumában tapasztalt fájdalmaktól.
-Együttesen alkalmazható más tumorkezelési módszerekkel, például műtétekkel, sugárkezeléssel vagy kemoterápiával.

A legtöbb ember hordoz magában fogszuvasodásra, rövidlátásra vagy rákra való hajlamot, de ezek a betegségek a későbbiekben is kialakulhatnak. Ha el akarjuk kerülni a fogszuvasodást, akkor több kalciumot kell fogyasztanunk, és kerülnünk kell az édességeket.

Ha a rövidlátást szeretnénk elkerülni, együnk több A-vitamint, és ne terheljük túl a szemünket. Ha a rákot akarjuk megelőzni, fogyasszunk ganodermát és kiegyensúlyozott étrend szerint táplálkozzunk.

Címke: , ,